Arbejdsskjorter til gør-det-selv projektet

Udfører du små byggeprojekter i hjemmet, behøver du ikke være klædt i overalls med selvlysende strips, og alt efter arbejdets karakter behøver du måske ikke engang have sikkerhedsudstyr som fx en hjelm på. Men du skal gå i noget, der godt kan tåle at blive beskidt og revet lidt i, så mærketøj er ikke det smarteste at bære. Hvad kan du så overveje, hvad arbejdstøj til håndværksarbejde angår?

Find billige Carhartt-skjorter til gør-det-selv

Fx kan du overveje Carhartt skjorter, da du kan få de fleste af deres skjorter til få penge – altså under 1.000 kr., ofte et godt stykke under – og de kan tåle lidt af hvert. Deres arbejdsskorter er i øvrigt flotte og giver dig en høj grad af bevægelsesfrihed. Med andre ord egner Carhartt-skjorter sig fint til dine små gør-det-selv projekter hjemme, om end opgavens karakter kan gøre andet tøj nødvendigt.

Slidstærke skovmandsskjorter fra Carhartt

Carhartt skovmandsskjorter er værd at gå i på grund af udseendet alene og den slidstærke overflade, der gør, at de lidt som jagttøj kan klare mødet med krat og grene – i et vist omfang, naturligvis. Hvis du vælger en model, der består af 100 procent bomuld, får du i øvrigt en høj grad af åndbarhed. Det betyder selvfølgelig, at skjorterne ikke kan lide regnen, men de kan bæres på en varm sommerdag.

Få det meste ud af skjorterne – vask, stryg og tør dem rigtigt

Nu kan du ved skjorter fra Carhartt – som ved alt andet tøj – gøre meget selv for at holde dem i god stand længe. Sørg for at følge instruktionerne ifm. vask, brug af tørretumbler og strygning, så du ikke udsætter skjorterne for kemi eller varme, de ikke kan tåle. Godt nok er Carhartt-skjorter relativt billige, men derfor behøver du ikke håndtere dem lettere ligegyldigt. Tag pleje af skjorterne alvorligt.