Det rette udstyr, når der skal løses anlægsopgaver

Når det blot er hjemmeterrassen der skal anlægges, kan det af og til klares med de bare næver og en god portion hårdt arbejde. For større projekter, hvor vi snakker anlæg af fliser til flere hundrede kvadratmeter, kan det som virksomhed være en både umulig og alt for tidskrævende opgave, at gøre dette ved hjælp af håndkraft, hvoraf din virksomhed her bliver præsenteret for den helt store spiller på markedet, når vi snakker anlæg af fliser, nemlig vakuumløfteren.

Sådan fungerer din nye vakuumløfter

Afhængigt af, hvor stor en opgave i har påtaget jer, kan i få en vakuumløfter, som matcher netop jeres behov. Introducerer vi for en start den store model, virker denne ved, at du monterer den på din gravemaskine og tilslutter den hydrauliksystemet. Vakuumløfteren vil kunne løfte genstande helt op til en vægt på 2000kg, hvoraf der er rig mulighed for at løfte ting, som ville være umulige for den menneskelige krop. Samtidig kommer den med en elektrisk drejemotor, så de fliser, eller andet, som løftes op, kan roteres i den ønskede vinkel. Løftene fungerer ved, at løfteren suger sig fast på fliserne, og på den måde kan løfte dem og rykke dem rundt efter jeres behov.

Bedre forhold for dine medarbejdere

En vakuumløfter er ikke blot noget du bliver glad for, men også dine medarbejdere, da de vil få langt bedre arbejdsforhold under kommende opgaver. De slipper nu for at foretage tunge løft, som kan give langvarige skader. Udover at være mere sikkert og sundhedsmæssigt bedre, vil der også ske en øget effektivisering af arbejdsopgaverne, da vakuumløfteren kan håndtere mange fliser på en gang, hvilket tit er nødvendigt, når vi snakker større anlægsopgaver. Til de lidt mindre opgaver, fås også en mindre vakuumløfter, som egentlig tåler samme kapacitet på 2000kg, men blot har en mindre overflade, hvoraf den gavner sig godt til mindre fliser.