Hold dine medarbejdere sikre med hjælp fra en branddør

Ejer du en virksomhed, og vil du gerne passe godt på dine medarbejdere? Det kan du gøre på et hav af forskellige måder. Du kan blandt andet vælge at få opsat en branddør eller flere alt efter, hvad der giver mening. Det er helt klart en fordel at have en branddør, da den kan gøre en stor forskel, hvis der opstår en brand.

Vælg mellem forskellige branddøre

Hvis du har besluttet dig for, at der skal opsættes en eller flere branddøre i din virksomhed, bør du kende til dine valgmuligheder. Langt de fleste branddøre er selvlukkende, da en dørpumpe sørger for dette.

Men skal døren helst ikke være lukket konstant, så findes der andre muligheder. Du kan også sagtens finde branddøre, der kan stå åbne til alle tider. Opstår der en brand, så lukkes disse døre automatisk. 

Det bør du sørge for efter køb af en branddør

Når du har fået opsat en eller flere branddøre i din virksomhed, skal du ikke hvile på laurbærrene. Vil du gerne sikre din virksomhed samt dine medarbejdere på bedste vis, er der stadigvæk flere ting, som du skal gøre. Det er nemlig vigtigt, at branddøren fungerer efter hensigten. Hvis den ikke gør det, så kan det ende med, at der opstår en farlig situation. Du bør altså sørge for følgende:

  • Branddøren skal vedligeholdes regelmæssigt.
  • Der må aldrig stå ting i vejen for branddøren, så den ikke kan lukkes.

Det er en fordel, at der bliver lavet en rutine, hvor branddøren og eventuelt en brandport bliver lukket hver eneste dag ved fyraften.