Står du og mangler noget til flytningen? Så læs med her

Når familien vokser, er det en naturlig reaktion, at det er på tide med større huslige rammer. Det kan dog hurtigt blive en uoverskuelig omgang at skulle pakke en tidligere bolig ned. Hvis der så samtidig er småbørn og måske nogle husdyr, som også kræver opmærksomhed og render om benene hele tiden, letter det ikke ligefrem arbejdet. Udover at være en stor omgang i forhold til hvad der skal pakkes ned, er der også mange logistiske beslutninger der skal tages, samt ting der skal anskaffes, som alle tingene kan pakkes i. Det er der heldigvis råd for.

Pak alt sikkert og forsvarligt ned

Når I skal flytte, kommer i til at have brug for forskellige typer af opbevaring, som I kan have jeres ting i. Dette indebærer diverse flyttekasser og beskyttelse, som vil lette arbejdet for jer. Ønsker I et sted, hvor I kan købe alt dette samlet, så læs mere her hvor der er et rigt udvalg af forskellig opbevaring. Flyttekasser og plastkasser kan især bruges til nedpakning af mindre og knap så tunge ting. Det er f.eks. tøj og køkkenapparater. Udover kasser er det også en god idé at have forskellige typer af forsegling og beskyttelse. Dette indebærer f.eks. bobleplast og bølgepap, som gør sig godt, når I skal pakke tallerkener, glas og andre skrøbelige nips. Til forsegling hører tape og snor, som bruges til at sikre kasser og andet gods.

Hav et sted til alle jeres ting

Når I har styr på nedpakningen af alle jeres ting, mangler I blot et sted, hvor I kan opbevare alle jeres kasser. En flytning kræver meget plads, og det er de færreste, som har plads til at have alle kasser og flyttegods stående, i den bolig som de fraflytter. Er I nogle af dem, som ikke har alverden med plads, er det muligt at leje et depotrum, hvor I kan opbevare jeres ting. På den måde kan i løbende pakke ting ned, køre det væk og så stadig have plads i hjemmet. Et depotrum gør sig også godt, hvis I skal have nye møbler, som der er plads til i den nye bolig, men I ikke lige kan klemme ind i den gamle. Et alternativ til et depotrum er en container. Disse kan lejes til at stå i indkørslen, og så kan I leje en lastbil, når det skal flyttes til den nye bolig.