Gode råd til at indrette din stue

Overvejer du, hvorvidt du skal give din stue en overhaling i den nærmeste fremtid, men du er ikke helt sikker på, hvad der skal ske endnu? Så er du heldigvis landet det rigtige sted! Her vil du nemlig blive præsenteret for 3 gode råd, som du kan bruge, hvis du skal renovere din stue og mangler en smule inspiration.

 

Stuen er en central del af mange husstande

 

Der er ingen tvivl om, at stuen er et vigtigt sted for mange danske familier. Stuen kan både være samlingspunkt for hyggelige og sjove stunder med familie og venner, men det kan også være stedet, hvor du får mulighed for at slappe af og lade op med en god bog eller film i fjernsynet.

 

Derfor er det også vigtigt, at stuen er indrettet således, at du har lyst til at opholde dig derinde, når du har tid til det.

 

Udnyt rummets potentiale ud fra dine behov

 

Når du skal indrette din stue, er det vigtigt, at du har dine behov in mente. I den forbindelse er der flere faktorer, der spiller ind. Det er eksempelvis stuens størrelse, antal familiemedlemmer og personlige ønsker til møblement. Disse tre faktorer skal spille sammen for at skabe en stue, hvor dig og familien har lyst til at opholde sig!

 

Lad sofaen styre indretningen

 

Når det kommer til stuen, er det ikke nogen hemmelighed, at sofaen er omdrejningspunktet for de fleste. Derfor er det også vigtigt, at resten af interiøret i stuen er placeret i forhold til sofaens position i rummet.

 

Brug farver på væggene til at give stue kant

 

Det er et populært valg at male en eller flere vægge i stuen i en bestemt farve. Alt afhængig af hvilke farver man bruger – og hvilke vægge man maler – kan det have indflydelse på, hvordan man opfatter rummet som helhed.