Hvad skal du overveje inden vælger gulv?

Der findes meget forskelligt gulv, som du kan lægge, og derfor kan det være en jungle, at finde den rigtige gulvbelægning. Derfor er der mange vigtige overvejelser, som du bør gøre, inden du kan vælge det helt rigtige gulv. Hvad du skal overveje, kan du læse mere om her. 

Rummets funktion 

Det kan være en god idé at tænke over hvilket rum, du skal lægge gulv i. Det er nemlig forskelligt, hvad den optimale gulvbelægning er i forhold til, om det er et køkken, entre, værelse eller andet. Stuen, soveværelset og kontor egner sig f.eks. godt til trægulv, da slid og snavs er minimal. Hos moland.dk får du materialer i højeste kvalitet, hvoraf du også kan kontakte deres rådgivningsteam. Vælg et slidstærkt gulv til der, hvor du færdes meget som f.eks. entre, bryggers og køkkenet. 

Hvilke typer gulve, kan du vælge mellem?

Moland.dk giver dig et stort udvalg af mange forskellige typer gulvbelægning. Men når du overvejer hvilken type gulv, som du gerne vil lægge, så skal du dertil også overveje pris, udseende og vedligeholdelse. Trægulvet er nok det mest populære, som bidrager til en varm stemning. Der er mange forskellige træsorter, som har forskellige egenskaber. Du kan finde mere inspiration på Moland.dk. Laminatgulve og Vinyl er gulvtyper, som ofte er meget slidstærkt og nemt at rengøre. Derfor egner disse typer sig til køkkenet, entreen eller bryggerset. Vinyl kan dertil også bruges til badeværelset. Moland.dk giver dig også mulighed for at se deres gulve i virkeligheden i deres showroom. Det er netop altid en god idé at få en fysisk vareprøve med hjem, så du kan opleve den i dit eget hjem. 

Hvis du stadigvæk er usikker på hvilket gulv, som er det rigtige for dig, og hvad der giver bedst mening, så kan du med fordel kontakte faguddannede personer.