Vælg den rigtige type lift

Når du skal vælge den rigtige lift til dit projekt, er der mange faktorer der spiller ind. Bl.a. spiller arbejdshøjden ind. Når du kigger på en lift, og der er angivet en højde, er det den maximale højde, der er angivet. Husk derfor at ståhøjden er ca. 2 meter lavere. Derudover er løftekapaciteten vigtig, og afhænger af hvilken type opgave, du udfører. Det er desuden vigtigt at have underlagets beskaffenhed med i overvejelserne, så du ved om liften skal kunne stå på et plant underlag, eller på et underlag der hælder. Brunsgaard A/S forhandler lifte i hele landet, og har et stort udvalg af lifter i forskellige størrelser.

Lift til tungt arbejde på f.eks. en byggeplads

Én af de største lifttyper hos Brunsgaard er 28 m. JGL 860 SJ 4×4. Det er en diesel bomlift med stort udlæg, der kan bruges til mange forskellige montageopgaver. Den har hurtige funktionshastigheder og derved en enestående produktivitet. Den bevægelige liftarm giver mulighed for stort bevægeudslag. Det tager ikke lang tid at blive fortrolig med denne lift, pga. dens brugervenlighed. Desuden lever liften, ligesom alle andre lifte hos Brunsgaard, op til alle eksisterende krav til lifte.

Lift til tømrer- og malerarbejde

Er du på udkig efter en lille lift til f.eks. tømrer- og malerarbejde, er JLG 1230 ES 5,8 m. måske noget for dig. Det er en super god all around lift, der oftest bruges til montørarbejde og el-arbejde. Liften vejer 790 kg. og kan stå stabilt på langt de fleste underlag. Den proportionale styring gør det nemt at arbejde med liften, imens det automatiske antispinsystem også er med til at gøree den stabil i forbindelse med brug. Med denne lift får du desuden bevægelig og aftagelig platform kontrol samt væltealarm og lys. Alt i alt en god lift til de fleste opgaver, der ikke involverer meget tunge løft, og den kan tilmed bruges på underlag, der ikke er helt jævnt eller som hælder en smule.